Contactformulier

Indien u vragen hebt (over uw eigen eigendom, over een eigendom die in onze portefeuille zit,...), stel ze en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Team

Immo De Panne neemt zijn taak ten zeerste en ten harte voor zich en zet zich elke dag volledig in opdat alle klanten er tevreden op vooruitgaan. Er wordt gestreefd naar een no-nonsens mentaliteit en het afleveren van correcte en volledige informatie.

Voor een goede gang van zaken en gezien de noodzaak steeds up-to-date te blijven blijft ons dynamisch team zich permanent bijscholen en de evoluties volgen in de diverse vakdomeinen waarmee we in contact komen bij de uitoefening van ons beroep.

Frédéric Delrive
frederic@immodepanne.be 058/41.11.11 Zaakvoerder, BIV nr 502809
Jenna Marest
jenna@immodepanne.be 058/41.11.11 Beheer / Vakantieverhuur / Verzekeringsdossier
Lorens Vandevelde
lorens@immodepanne.be 058/41.11.11 Jaarverhuur / Beheer
Kimberly Allegaert
Kimberly Allegaert
kimberly@immodepanne.be 058/41.11.11 Verkoop / Beheer / Verhuur
Philippe Scharre
058/41.11.11 Technische dienst
Louise Goethals

Vacatures

Spontane sollicitaties

Wenst U ons Team te vervoegen dan mag U altijd vrijblijvend Uw CV met foto sturen naar frederic@immodepanne.be.

Of per post naar:
Immo De Panne
t.a.v. de zaakvoerder
Duinkerkelaan 50
8660 De Panne

Stageplaats

De heer Frédéric Delrive is erkende BIV-stagemeester.
Lijst stagemeesters BIV

Indien U bij Immo De Panne stage wenst te lopen is het altijd mogelijk vrijblijvend Uw CV met foto te sturen naar frederic@immodepanne.be.

Of per post naar:
Immo De Panne
t.a.v. de zaakvoerder
Duinkerkelaan 50
8660 De Panne

In de media

Immo De Panne op RTL - 05 augustus 2013

Immo De Panne in Trends 2009

Immo De Panne in De Panne Leeft 2020

Hoe ben je ertoe gekomen om te starten als zelfstandige.
Ik heb altijd al iets willen creëren of oprichten. Ik ben in 2004 letterlijk begonnen met 1 affiche die bekomen werd door deur aan deur te doen bij particuliere eigenaars die hun huis of appartement privé te koop aanboden.
Dit deur aan deur verhaal is de start van Immo De Panne die op heden uitgegroeid is tot een zeskoppig team dat zich elke dag opnieuw 100% inzet.
Van opleiding tot zelfstandige ondernemer in De Panne, hoe verliep dit precies? (opleiding, eventueel werk voor het zelfstandig zijn, bijscholing,…)
Persoonlijk ben ik altijd zelfstandig geweest. Ik heb zelf nooit als bediende ergens gewerkt. Na mijn universitaire opleiding en mijn stage als vastgoedmakelaar, heb ik onmiddellijk Immo De Panne opgericht. Niemand van de familie zat in de vastgoedsector. Het was een grote stap die ik nam en zonder dat ik het in die tijd goed besefte was het een goed moment om een kantoor in De Panne te starten.
Wij scholen ons continu bij wat zelfs een wettelijke en deontologische plicht is. Die bijscholing is noodzakelijk aangezien de wetgeving in de vastgoedsector nooit stilstaat. Persoonlijk moet ik regelmatig in het BIV examens afnemen van stagiairs vastgoedmakelaars en het mag gezegd worden, de kwaliteit en professionaliteit van de vastgoedmakelaar (sector) gaat er met de jaren enorm op vooruit. Het is goed dat het beroep beschermd is en ik ben er rotsvast van overtuigd dat een professionele vastgoedmakelaar die Uw verkoop/verhuur begeleidt een enorme meerwaarde betekent.
Waarom in De Panne en niet in een andere gemeente?
Ik ben in De Panne opgegroeid en De Panne is de gemeente die ik het beste ken. Het lijkt mij gemakkelijker om iets op te starten in een vertrouwde omgeving.
Mocht je mogen kiezen zou je het opnieuw doen.
Zeker en vast, zonder enige twijfel!
Het beroep van vastgoedmakelaar (bemiddelaar & syndicus) zorgt voor enorm veel afwisseling en geeft continu nieuwe uitdagingen. Men komt ook veel in contact met mensen wat voor mij een meerwaarde is.
Niet alles verliep altijd vlekkeloos aangezien ik van nul begonnen ben. Er waren momenten van vallen en van opstaan.
Ik ben normaal gezien altijd heel voorzichtig en neem nooit grote risico’s maar soms moet men gewoon zijn buikgevoel volgen. Dit buikgevoel heeft mij op heden zelden in de steek gelaten.
Hoe bekijk je jouw toekomst.
Positief! Immo De Panne is nog steeds bezig met een gezonde stabiele groei. Er komt normaalgezien op korte termijn zelfs een nieuwe vacature open.
Welke tips wil je meegeven aan startende ondernemers?
Behandel steeds je klanten en je medewerkers zoals je zelf behandeld wilt worden;
Ga er 100% voor of begin er niet aan;
Geloof in jezelf en laat de moed niet zakken bij een tegenslag;
Bewaar een goed evenwicht tussen werk en gezin;
Niet alles wat je doet als zelfstandige moet opbrengen maar men moet wel altijd met de beide voeten op de grond blijven. Het blijft steeds een onderneming die je runt en je bent ook verantwoordelijk voor de mensen die voor je werken;
Breek een ander niet af om vooruit te gaan, wordt gewoon zelf beter;
Hard werken is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen;
 …
Als U mij toestaat zou ik graag het interview willen eindigen met een woordje van dank aan mijn echtgenote, familie en al mijn medewerkers aangezien ik zonder hen niet zou staan waar ik op heden sta. Ik heb het geluk dat ik elke dag goed omringd ben met mensen waar ik op kan rekenen en die mij nauw aan het hart liggen.
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL !

Immo De Panne

Duinkerkelaan 50
8660 De Panne
058/41.11.11
058/41.02.11
info@immodepanne.be
 

Openingsuren

Maandag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Dinsdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Donderdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Vrijdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Zaterdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK